Boğaz Turu

Boğaz Turu

19 Nisan  2024 Cuma günü Boğaz Gezisi ve Üsküdar Turu gerçekleştirdik. Yağmurlu bir İstanbul sabahının erken saatlerinde başladığımız geziye sıcak simitlerimiz ve çayımız eşlik etti. Boğaza karşı sıcak çayımızı içip ve simitlerimizi yerken eğlenceli resimler çektik. Öğrenciler, Boğazın eşsiz manzarası karşında büyülenmiş gibiydiler ve bu durumu birbirlerine anlatırken Türkçe pratik yapma imkânı buldular.

Yaklaşık kırk öğrenciyle bizi ağırlayan Üsküdar Belediyesi’ne ve geziyi koordine eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Merhaba arkadaşlar. Ben dinlenmeden işimden sonra üniversitenin Boğaz gezisine gittim. Gezi için çok heyecanlıydım. Erkenden hazırdım. Hava yağmurluydu ama neyse ki gezi iptal edilmedi çünkü çok eğlendik. Tüm öğrenciler geldikten sonra hocalarla birlikte gemiye bindik. Orada diğer Türk yolcuların arasında olmak benim için çok ilginçti. Bir kişi bize gezi sırasında Boğaz hakkında bilgiler verdi. Kahvaltı olarak simit yedik ve çay içtik. Unutulmaz fotoğraflar çektik. Sonunda çok güzel bir olay oldu, hayatımı güzelleştiren kişiyle tanıştım.

 

 

 

 

Merhaba arkadaşlar. Sabah saat 8 de kalkıp kıyafetlerimi giydim ve bir büyük gemiye binmek için Üsküdar’a gittik. Gemiye bindikten sonra hepimize çay ve simit verdiler. Ondan sonra yukarıya çıkıp fotoğraf ve video çektik. Gemi Sarıyer’e kadar gidip Üsküdar’a döndü. Çok güzel bir gündü