Arel Dilmer Ailesi Bayramlaştı

AREL Dilmer ailesi olarak, Kurban Bayramı öncesi tüm öğrencilerimizle tek tek bayramlaştık. Bu özel ve anlamlı günün ruhunu yaşatmak adına, geleneklerimize uygun olarak öğrencilerimize kolonya ve şeker ikram ettik. Kolonyanın ferahlatıcı kokusu ve şekerlerin tatlılığı, bayramın sıcaklığını hissettirdi.

Bayramlaşma sırasında, sembolik de olsa harçlıkları ihmal etmedik. Bu küçük jest, öğrencilerimizin yüzlerinde gülümseme oluşturdu ve onları mutlu etti. Bayramın sadece maddi değerlerle değil, aynı zamanda manevi değerlerle de zenginleştiğini bir kez daha görmüş olduk.

Etkinlik boyunca, öğrencilerimizle birlikte güldük, eğlendik ve bayramın gerçek anlamını, karşılıklı sevgi ve birlikte olmanın değerini hatırladık. Bu anlar, öğrencilerimizle aramızdaki bağı daha da güçlendirdi ve birlikteliğimizin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bu tür etkinliklerin, öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu artırdığına inanıyoruz. AREL Dilmer ailesi olarak, bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaştık. Öğrencilerimizle birlikte geçirdiğimiz bu güzel anlar, hem onların hem de bizlerin hafızasında tatlı birer anı olarak kalacak.

Yeni dönemde, öğrencilerimizle birlikte daha nice bayramları kutlamayı ve bu özel günlerin ruhunu hep birlikte yaşamayı diliyoruz. AREL Dilmer ailesi olarak, her zaman sevgi, saygı ve birliktelik içinde olmanın önemini vurgulamaya devam edeceğiz.