Mehmet Altınova ile Röportaj

Bu hafta A1 seviyesindeki öğrencilerimiz, ‘röportaj’ ödevi kapsamında çeşitli röportajlar gerçekleştirdiler. Yabancı öğrencilerimiz, hazırladıkları soruları farklı kişilere sorarak etkileyici röportajlar yaptılar. Röportaj yapacakları kişilerden biri de DİLMER kurum müdürümüz Öğr. Gör. Mehmet Altınova idi.

Öğrencilerimiz, Mehmet Altınova ile gerçekleştirdikleri röportajda, onun eğitim ve kariyer yolculuğuna dair sorular sordular. Öğr. Gör. Altınova, öğrencilerimizin sorularını içtenlikle yanıtlayarak, onlara hem dil pratiği hem de değerli bilgiler sundu. Bu röportaj, öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra, DİLMER’in çalışma prensipleri ve misyonu hakkında daha fazla bilgi edinmelerine olanak sağladı.

Öğrencilerimiz, bu ödev sayesinde hem dil becerilerini geliştirdiler hem de Türkçe konuşma pratiği yapma fırsatı buldular. Röportaj yaptıkları kişilerle keyifli ve öğretici sohbetler gerçekleştiren öğrenciler, farklı bakış açılarını ve deneyimleri öğrenme imkanı yakaladılar.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin özgüvenlerini artırarak, onların dil öğrenme sürecine aktif katılımını sağlıyor. Röportaj ödevi, öğrencilerimizin sadece dil bilgilerini değil, aynı zamanda sosyal ve iletişim becerilerini de geliştirmelerine katkı sağladı.

Öğrencilerimizin gerçekleştirdikleri bu röportajlar, onların Türkçe’yi daha akıcı ve doğru bir şekilde kullanmalarına yardımcı oldu. Elde ettikleri bu deneyimlerin, gelecekteki dil öğrenme yolculuklarında onlara büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz.

A1 seviyesindeki öğrencilerimizin başarılarını ve çabalarını takdir ediyor, onların dil öğrenme sürecinde her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz.