Uluslararası Öğrenciler Kulübü ile Birlikte İftar Keyfi

27 Mart 2024 tarihinde Ramazan ayının manevi atmosferinde, dünyanın dört bir yanından gelen arkadaşlarla iftar sofrasında buluşmak kadar güzel bir deneyim olamaz. Bu yıl, Uluslararası Öğrenciler Kulübü ve Arel Dilmer öğrencileri bir araya gelerek birliğin ve paylaşmanın sevincini kutladılar. Uluslararası Öğrenciler Kulübü’nün organize ettiği bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmasına ve kültürel alışverişte bulunmasına vesile oldu. Arel Dilmer öğrencilerinin de katılımıyla daha da zenginleşen iftar programı, Ramazan’ın barış ve kardeşlik mesajını pekiştirdi.

Bu özel akşamda, dünyanın farklı köşelerinden gelen öğrenciler, dostluk ve dayanışma içinde oruçlarını açarak unutulmaz anılar biriktirdiler. Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşamak, her biri için değerli bir deneyim oldu.