Engelliler Haftası Sunumu

Engelliler Haftası’nda Farkındalık: Nurdan Hocamızın Etkili Sunumu

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, Nurdan hocamızın etkili sunumuyla sınıflarımızda farkındalık oluşturuldu. Bu özel hafta, toplumumuzda engellilere yönelik bilinç ve duyarlılığı artırmak için önemli bir fırsat sundu.

Nurdan hocamız, sunumunda engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları, bu zorlukların üstesinden nasıl geldiklerini ve engellilere yönelik empati kurmanın önemini vurguladı. Öğrencilerimiz, sunum sayesinde engelli bireylerin yaşamlarına dair daha derin bir anlayış geliştirdiler.

Sunumda, engellilerin topluma katılımını kolaylaştırmak için yapılması gerekenler ve engellilere nasıl destek olabileceğimiz hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, öğrencilerimiz, engelli bireylerin başarı hikayelerini dinleyerek ilham aldılar ve herkesin eşit fırsatlara sahip olmasının önemini bir kez daha kavradılar.

Nurdan hocamızın etkili anlatımı ve samimi yaklaşımı, öğrencilerimizin konuya olan ilgisini artırdı. Soru-cevap bölümünde, öğrencilerimiz merak ettikleri konular hakkında sorular sorarak daha fazla bilgi edinme fırsatı buldular.

Bu etkinlik, sadece bir bilgi paylaşımı değil, aynı zamanda öğrencilerimizin empati duygusunu geliştirmesi ve toplumsal duyarlılıklarını artırması açısından da büyük bir önem taşıdı. Nurdan hocamıza bu değerli sunumu için teşekkür ediyor, Engelliler Haftası’nın farkındalığı artırma ve toplumsal bilinci geliştirme yolunda atılan önemli bir adım olduğuna inanıyoruz.

Engelliler Haftası boyunca yaptığımız bu etkinliklerin, öğrencilerimizin hayatlarında kalıcı izler bırakmasını ve onları daha duyarlı bireyler olarak yetiştirmemize katkı sağlamasını diliyoruz.